Netida TravelNetida Travel

5 napos kirándulás Svájcban, az Alpoktól Savoyáig, busszal, reggelivel, 2-3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

5 napos kirándulás Svájcban, az Alpoktól Savoyáig, busszal, reggelivel, 2-3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Akár már:

189.800 Ft / Fő -től

Fontos

Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak.Kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33274

Kalandozz Svájcban, a hófödte csúcsoktól a mediterrán tájakig!

Opciók

 • 2024.09.04.-08.: , 189.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Autóbuszos utazás
 • 4 éjszaka szállás - 1 éjszaka panzióban, 3 éjszaka hotelben
 • Reggeli
 • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

 • Belépőjegyek
 • Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 530 Ft/fő/nap
 • Útlemondási biztosítás: a részvételi díj 2,5%
 • Üdülőhelyi illeték: 4.900 Ft/fő

Felár

 • Egyágyas felár: 51.900 Ft/fő
 • Vacsora: 48.900 Ft/fő

Program

1. nap   Indulás a korai órákban, folyamatos utazás pihenőkkel. Rövid városnézés a gyönyörű hegyek között fekvő tiroli fővárosban, Innsbruckban: Mária Terézia utca, Diadalív, Aranytető, várostorony, Hofkirche, Hofburg. Szabadprogram. Szállás elfoglalása Tirolban, az esti órákban.

2. nap   Délelőtt látogatás Luzern óvárosában, a város jelképeinek, az Oroszlános emlékműnek és a Kapellbrückének (középkori fedett fahíd) megtekintése. Majd napunkat az Alpok lábánál elhelyezkedő Fribourggal zárjuk, a mediterrán környezet és a táj természeti szépsége elvarázsolja az idelátogatót. Szállás elfoglalása a Genfi-tó környékén.

3. nap Délelőtt a csodás Yvoire-ba utazunk, mely Európa legvirágosabb települése, utcái, házai a középkor hangulatát árasztják. Végezetül Genf városával ismerkedünk: Jet d’Eau szökőkút, Városháza, a reformáció emlékműve, Szt Péter Katedrális. Lehetőségük lesz egy hajókirándulásra is a Genfi tavon. Szállás a Genfi-tó környékén.

4. nap Délelőtti úti célunk Chamonix - az "Alpok királynője" a Mont Blanc lábánál. Neve fogalom a hegyek szerelmesei körében. Séta lehetőség a városban, majd felvonóval jutunk el az Aiguille du Midi-hez, Európa legmagasabban fekvő kilátópontjához (3842 m), karnyújtásnyira a Mont Blanc-tól (4807 m), ahol felejthetetlen körpanorámában lesz részünk. Szállás elfoglalása Észak-Olaszországban.

5. nap Délelőtt városnézés Lombardia fővárosában, Milánóban. Séta a történelmi belvárosban: dóm, királyi palota, Scala (a világhírű operaház). A dómhoz közel található a gyönyörű fedett bevásárló árkád, a Galleria Vittorio Emanuele II, melynek üvegkupolája, mozaikpadlója csodálatos.  Séta a Via Monte Napoleone-n, világ egyik "divatfőutcáján", ahol elegáns és drága ékszerboltok, a nagy divatházak, mint a Gucci, a Louis Vuitton, vagy a Prada fényes üzletei és székhelyei sorakoznak. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés vissza Magyarországra a késő éjjeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Ajánlatkérés


  Kérjük az alábbi paraméterek megadásával járulj hozzá, hogy az igényeidhez legjobban illő ajánlatot adhassuk: ellátás (all inclusive, félpanzió, önellátás), parkolási lehetőség, egyéb speciális feltétel, kérés, igény. Minél részletesebb információt kapunk, annál gyorsabban tudunk segíteni!